Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Lisapåtorget öppnar upp uteserveringen för sommaren 15 maj

Pressmeddelande   •   Maj 10, 2014 10:34 CEST

Nu öppnar vi upp vår stora och efterlängtade sommarservering på lisapåtorget. Var är bättre än att sitta ute i solen, eller under markiserna om vädrets makter inte riktigt är på vår sida, än på Östermalmstorg? 

Passa på att njut riktigt ordentligt i sommar för när valstugorna har plockats bort i höst kommer även lisapåtorget att gå i dvala under två års tid. I oktober kommer nämligen, om någon missat det, fas 1 inledas av renoveringsprojektet Östermalms Saluhall. Detta innebär att allt på Östermalmstorg skall bort och ersättas med en tillfällig byggnad om 1800 kvm där alla handlare från Östermalms Saluhall skall inrymmas under två års tid. 

Varmt välkomna!


Lisapåtorget har i snart 20 år varit en av Stockholms mest välbesökta och populära restauranger mitt i hjärtat av Stockholm City – som under sommaren stoltserar med den gästvänliga uteserveringen av kontinentalt snitt i mångdubbelt format. Här förädlas de finaste råvaror från Lisa Elmqvist samt Husmans Deli i Östermalms Saluhall till en för ögat och gommen välsmakande meny. Ett noga utvalt utbud av fisk och skaldjur, kombinerat med äkta husmanskost och goda klassiker samt delikata drycker, varma som kalla. 

Öppettider
Måndag-fredag: 11.30-23.00
Lördag: 12.00-23.00
Söndag: 13.00-23.00

ÖSTERMALMSTORG

TEL + 46 8 553 404 50
www.lisapatorget.se
info@lisapatorget.se