Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

VARMT VÄLKOMNA TILLBAKA!

Nyhet   •   Sep 06, 2016 17:07 CEST

Foto: Lennart Johansson

VARMT VÄLKOMNA TILLBAKA!

Nu är hösten här med massor av härliga skaldjur. På Lisa Elmqvist, Husmans Deli och lisapåväg (vår take away som du hittar bredvid fiskdisken) har det varit högtryck under sommaren med gästande turister – som liksom ni förhoppningsvis upplever den temporära saluhallen som fantastisk.

Faktum är att Stockholms stads tillfälliga saluhall på Östermalmstorg har blivit nominerad till ett av världens största arkitekturpris, i kategorin shopping. Den tillfälliga saluhallen, som ritats av Tengbom, konkurrerar om priset med fem andra handelsprojekt i världen.

Den 16-18 november 2016 går WAF, World Architecture Festival, av stapeln i Berlin. Då utses vinnarna, i det som brukar benämnas ”VM i arkitektur”. Den tillfälliga saluhallen på Östermalmstorg har med nomineringen chans att vinna priset.

NU ÖPPNAR VI VÅR E-HANDEL EFTER ”PAUSEN”.

Under ett par månader, i samband med flytten ut till den temporära saluhallen, var vi tvungna att pausa vår e-handel, Mat Online. Anledningen till uppehållet var på grund av att vi var tvungna att bygga upp en ny produktionsenhet – då utrymmena i den temporära saluhallen inte räckte till. 

Vår nya produktionsenhet och lunchrestaurang, Restaurang Villan, ligger i AGAs anrika 50-talsvilla, vid vattnet i området Dalénum på Lidingös södra och soliga sida.

Så nu står vi åter redo att skiva laxen och packa skagenröran och mer därtill inne i den temporära saluhallen för era beställningar på vår e-handel – att hämta på plats eller för hemleverans.

RESTAURANG VILLAN – LIDINGÖ

Restaurang Villan har öppet vardagar för lunch mellan klockan 11.00-14.00 och erbjuder en lunchmeny bestående av en fiskrätt samt en kött- eller husmanskosträtt, med tillhörande salladsbuffé.Vi kommer även att använda Restaurang Villan som evenemangslokal – så hör av er till oss om ni planerar att ha privat fest eller ett företagsevent – där vi har stor flexibilitet då vi förfogar över hela fastigheten med upp till 300 sittande.

För mer information gå in på www.restaurangvillan.se

Trevlig höst!

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.