Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Provsmakning – Karlfälts Gård hos Husmans Deli i Östermalms Saluhall den 12 september kl 12-19.

Nyhet   •   Sep 05, 2014 15:47 CEST

Karlsfält Zero

Kom och provsmaka Karlsfält Zero – den första korven av sitt slag från en grisproduktion som är helt antibiotikafri och självklart utan e-medel, därav namnet Zero. Grisarna är kvar i sin födelsemiljö till 30 kg. Karlfält Zero är lufttorkad på traditionellt sett i 5 månader. Smaken måste upplevas.

Karlsfält Lamm

Det blir härliga lamm från Karlfälts Gård som njutit av obesprutat och ogödslade beten.  Detta ger ett extra smakrikt gräs där det går åt 40% mer areal. Vi kommer att ha ett lammpaket där man får ett helt lamm vakuumförpackat med lite bogben separat för att koka sås på. Kan också beställas som halvt.

Boken ”Karlsfälts Gård – Det goda lifvets recept” kommer man kunna erhålla förmånligt i samband med förvärvet av en lammbox eller ”Bäääg in a box” som arbetsnamnet varit.

Flytande honung i klämflaska

I en 600 gram flaska kan man nu få Karlfälts Gårds fantastiska honung. Enkelt förpackat för morgonfilen, såsen eller att göra desserter med. Nytt och unikt är också att den är bakad i 3 dagar till 45 grader för att hålla sig flytande utan att näringsämne försvinner. Prova Husmans Delis hemgjorda glass smaksatt med honungen och lavendel.

Hjärligt välkomna!


Bifogade filer

PDF-dokument