Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

NYA TRANSPORTPRISER I VÅR E-HANDEL FÖR STOCKHOLM

Nyhet   •   Sep 28, 2015 14:35 CEST

Nu är då hösten äntligen här med massor av härliga skaldjur. Men att transportera färska råvaror i Stockholm har minst sagt varit en utmaning sedan vi drog igång vår e-handel, Mat Online, i december förra året. Det vi högprioriterat i valet av leverantör har varit snabb leverans – men dessvärre är detta förenat med höga transportkostnader.

För visst känns det minst sagt löjligt att det ska kosta mer att buda en burk Skagenröra till Lidingö än det kostar att skicka 70 kg delikatesser till Halmstad! Men det är ju på samma sätt som med taxin till flyget – som ibland kan kosta mer än själva biljetten…

Därför har vi nu justerat våra transportpriser, vilket i betyder att vi från och med nu subventionerar transporten i olika steg – beroende på vilken ”zon” i Stockholm du önskar få din beställning levererad till och hur mycket du handlar för.

Dessutom har vi förlängt sista tid för beställningar inom Stockholm till klockan 17.00. Dock fortfarande två dagar innan leverans då vi måste säkerställa att det som beställs finns att leverera.

Så om du inte har vägarna förbi, inte kan vara utan våra varor på landet, behöver få upp lunch på kontoret, vill hämta upp dina beställda varor i butiken eller kanske befinner dig utomlands hoppas vi att vår e-handel, Mat Online, är lösningen.

Trevlig höst!

För mer information om priser och leverans klicka på nedanstående länk:

https://www.lisaelmqvist.se/sv/mat-online/transportkostnader

Bifogade filer

PDF-dokument