Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

LÖRDAG 9 APRIL – 25 % RABATT I LISA ELMQVISTS BUTIK OCH HUSMANS DELI

Nyhet   •   Apr 08, 2016 15:17 CEST

Nu är det då dags att tömma våra butiker i Östermalms Saluhall – där vi på Lisa Elmqvist har huserat i 90 år och Husmans Deli i 10 år. På torsdag 14/4 öppnar vi sedan upp i en helt nya saluhall på Östermalmstorg som utseendemässigt skiljer sig på alla punkter, men som innehållsmässigt kommer att kännas bekant och välkomnade.

Vissa förändringar kommer det givetvis att bli under perioden på Östermalmstorg, men förhoppningsvis bara positiva. Handlarna kommer att ha längre öppettider, måndag till fredag 09.30-20.00, lördag 09.30-18.00 och restauranger kommer att ha kvällsöppet måndag till lördag. Söndagar stängt.

Det som dock inte kommer att förändras är att vi alla arbetar vidare på samma spår som vi alltid har gjort – med kvalité, service, yrkeskunnande och en stor portion glädje.

Då vi kommer att ha stängt fram till öppningen torsdagen 14/4 tänkte vi nu på lördag 9 april passa på att sälja ut allt som finns i våra diskar på Lisa Elmqvist och Husmans Deli till 25% rabatt.

Lördag 9 april har vi öppet som vanligt mellan 09.30-16.00.

Varmt välkomna till en historisk dag på alla sätt och vis!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.