Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Ljuvliga kräftor på sensommaren hos Lisas i hallen

Nyhet   •   Aug 22, 2020 10:00 CEST

Nu är signalkräftan som bäst!

Det finns väl inget ljuvligare än kräftor på sensommaren? Hos oss finner ni bland annat nykokta svenska signalkräftor från Hjälmaren, jumbokräftor från Vättern och alla tillbehör ni kan tänka er hos såväl Lisa Elmqvist som i vår systerbutik Husmans Deli. Västerbottensostpaj, kantarelltoast, kryddost, färska räkor, våra egna såser, desserter och en mängd godsaker. Välkomna in till Östermalmshallen eller handla i vår onlinebutik där ni kan boka hemleverans. 

5 goda tips från vår onlinebutik:

Svenska signalkräftor från Hjälmaren, cirka 15-20 st per kilo. 590 kr/kg. Klicka här

Västerbottensostpaj, 95 kr/300g. Klicka här

Lisas klassiska skagenröra, 55 kr/100g. Klicka här

Kantarellpaj, 110 kr/100g. Klicka här

Aioli, 65 kr/160g. Klicka här

Och en liten nyhet i Lisa Elmqvists butik i saluhallen:

En perfekt förrätt till kräftorna är Lisas egen kantarelltoast. Gratinera i ugnen innan den serveras. 95 kr/st.

Ring in eller maila till butiken för att förbeställa era kräftor med tillbehör och det går bra att hämta upp samt betala utanför saluhallen om ni önskar. Se mer information nedan om Covid-19.

Ni är hjärtligt välkomna att avnjuta säsongens skaldjur direkt i Lisa Elmqvists restaurang och bar där vi har över 150 sittplatser och gott om utrymme för att undvika trängsel. Titta gärna in för en lunch eller tidig middag. 

Öppettider Lisa Elmqvist restaurang: Mån-Fre 11.00-19.00 Lör 11.00-17.00. Boka bord gör du här.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN. 

STORT TACK FÖR ERT FORTSATTA STÖD OCH TILL ALLA KUNDER SOM HAFT MÖJLIGHET ATT BESÖKA OSS I NYA HALLEN. DET BETYDER MYCKET FÖR OSS!

Angående Covid-19

Under rådande omständigheter erbjuder vi kunder som vill hämta sin beställning utanför saluhallen att betala i förväg med Swish, så kommer vi ut med varorna till er. Om ni inte har Swish tar vi med kortterminalen och ni kan betala på plats. Det gäller för avhämtning vid entrén på Nybrogatan och efter överenskommelse om tid med Lisas butik.

Lisa Elmqvist Swish 123 501 64 07.

Önskar ni istället boka hemleverans, vänligen ring butiken för att se vilka alternativ som finns. Ni hittar även information om transport och leveranskostnader på vår hemsida. www.lisaelmqvist.se.

Lisa Elmqvists butik. Tel 08-553 404 03. E-post butiken@lisaelmqvist.se.