Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Lisas skaldjurskasse och hemleverans

Nyhet   •   Nov 09, 2020 08:00 CET

Nu är det vintertid och vi välkomnar er in i värmen för en god lunch eller middag i Lisa Elmqvists mysiga restaurang med 120 sittplatser och gott om utrymme. Ni kan läsa mer i detta nyhetsbrev om vilka åtgärder vi har genomfört i restaurangen och därmed fått godkänt av Miljöinspektionen. Vi vill givetvis att ni ska känna er trygga hos oss på Lisas även i fortsättningen!

Höstmeny

Ni finner ett par nya härliga rätter på höstens meny, bland annat en läcker Skaldjursrisotto med pilgrimsmusslor, blåmusslor, scampi, saffran, tomat och parmesanost och Tonfisk- och pilgrimsmusseltartar på smörstekt toast med ostronmajonnäs, ponzudressing, friterad lök och nashipäron. Givetvis har vi kvar våra populära klassiker och det finns även vegetariska alternativ. Menyn hittar ni på hemsidan som vanligt.

En glad nyhet i dessa tider! 

Miljöförvaltningen bedömer efter genomförda kontroller att Lisa Elmqvist i Östermalmshallen uppfyller kraven på ett ansvarsfullt sätt och att de har vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen samt gett tillräcklig information till gästerna.

Vad är det som åtgärdats? 

Möbleringen i restaurangen har anpassats för att säkerställa 1 meters avstånd mellan olika sällskap och dessutom har bord samt stolar tagits bort så att avstånd mellan varje sällskap följer rekommendationerna. Utöver detta har plexiglasskivor satts upp i en del av restaurangen där gäster sitter rygg mot rygg. Information, som innehåller alla uppgifter som krävs, är uppsatt på strategiska platser i serveringen.

För er som vill besöka Lisa Elmqvists restaurang: vi rekommenderar att boka bord i förväg när det finns möjlighet till detta för att säkerställa att ni får ett bord. Drop-in är fortfarande möjligt!

För att undvika trängsel är stolpar med rep uppsatta vid restaurangens hovmästarpulpet. Om det är kö så ropas gäster fram och ett sällskap i taget tas om hand av personalen.

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till Lisa Elmqvist restaurang på 08-553 404 10. Bord bokar ni här.

RESTAURANGENS TILLFÄLLIGA ÖPPETTIDER: Mån-Tors 11-19, Fre 11-21 och Lör 11-17.

Varmt välkomna till en upplevelse utöver det vanliga i anrika Östermalmshallen!

ONLINEBUTIKEN

För er som önskar handla mat från Lisa Elmqvist och Husmans Deli med hemleverans så är ni välkomna till vår onlinebutik. I Mat Online erbjuder vi fri frakt vid köp över 1 000 kr för leverans innanför tullarna. Övriga priser och leveransmöjligheter kan ni läsa mer om på lisaelmqvist.se.

Vill ni ta en titt i onlinebutiken redan nu, klicka HÄR

NYHET I BUTIKEN: Lisas Skaldjurskasse

Nu erbjuder vi på Lisa Elmqvists butik i saluhallen en härlig skaldjurskasse för 2 personer bestående av en amerikansk hummer, 300 g ben chatkakrabba, 300 g färska räkor, 300 g rökta räkor, 200 g skagenröra, rhode island, aioli, citron & dill. Pris: 580 kr per person. Ni kan alltid ringa butiken och förbeställa på 08-553 404 03 alt. maila till butiken@lisaelmqvist.se.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN.