Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Kampanjpriser i butiken och presenttips till mors dag ❤

Nyhet   •   Maj 27, 2020 17:47 CEST

Skäm bort din mamma, din fru eller någon du tycker om med en matglad gåva från Östermalmshallen. Lisas omtyckta presentkort gäller i butikerna på Lisa Elmqvist och Husmans Deli samt i Lisa Elmqvists restaurang. Presentkorten finns i olika valörer och går att köpa både i saluhallen och i onlinebutiken.

En annan härlig gåva är presentkorgarna med noga valt urval från vårt sortiment. Korgarna kan ni handla online i valörerna 1 000 kr, 2 000 kr och 3 000 kr. Andra belopp eller speciella önskemål, kontakta butiken så hjälper vår personal gärna till!

Vill ni ta en titt i onlinebutiken redan nu, klicka HÄR.

KAMPANJPRISER I VÅRA BUTIKER, VECKA 22 

15%⎮ Laxfilé (Norge) från Lisa Elmqvist, kunglig hovleverantör av fisk och skaldjur. Kampanjpris: 380 kr/kg. Ord.pris 450 kr/kg.

Lisa Elmqvist • Tel: 553 404 00 • Erbj. gäller t.o.m. 30 maj.

15%⎮ Högrevsburgare av norrländskt nötkött från Strömdahla. Kampanjpris: 210 kr. Ord.pris 250 kr/kg.

Husmans Deli • Tel: 553 404 80 • Erbj. gäller t.o.m. 30 maj.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN. TACK FÖR ALLA UPPMUNTRANDE ORD OCH ERT FORTSATTA STÖD. DET BETYDER MYCKET FÖR OSS!

ANGÅENDE COVID-19
Under rådande omständigheter erbjuder vi kunder som vill hämta sin beställning utanför saluhallen att betala i förväg med Swish, så kommer vi ut med varorna till er. Det gäller för avhämtning vid huvudentrén och efter överenskommelse om tid med Lisas butik.

Lisa Elmqvist Swish 123 501 64 07.

Önskar ni istället hemleverans, vänligen ring butiken för att se vilka alternativ som finns. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd, flertalet städer i Sverige och Europa. Ni hittar även information om transport och leveranskostnader på vår hemsida. www.lisaelmqvist.se.

Lisa Elmqvists butik. Tel 08-553 404 03. E-post butiken@lisaelmqvist.se.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.