Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Glöm inte att förbeställa midsommarmaten!

Nyhet   •   Jun 11, 2020 21:57 CEST

Nu är det hög tid att planera godsakerna som ska förgylla midsommarbordet! Hos Lisa Elmqvist har vi fyllt diskarna med lax, sill, strömming, skaldjur, röror, såser, pajer, bröd och en mängd goda tillbehör. Vill ni framåt kvällen ta fram grillen eller kanske göra en läcker ost- och charkbricka har vår systerbutik Husmans Deli det mesta ni behöver.

Önskar ni förbeställa mat för avhämtning från Lisa Elmqvist och Husmans Deli finner ni vårt gemensamma formulär i butiken och på hemsidan. Lämna in beställningen i god tid, senast måndag 15 juni.

FÖRBESTÄLLNING FÖR AVHÄMTNING

Ni kan skriva ut formuläret som en pdf och lämna in er beställning till butiken, per telefon 08-553 404 03 eller som e-postbilaga till butiken@lisaelmqvist.se. Formuläret kan ni ladda ner för utskrift eller fyll i direkt på hemsidan och skicka in er förbeställning för avhämtning. Klicka för att komma till midsommarbeställningen på vår hemsida HÄR.

ONLINEBUTIKEN

Det går givetvis bra att handla online och boka hemleverans. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd samt till de flesta städerna i Sverige.

Det är extra många bokningar inför midsommar. Därför vill vi göra er uppmärksamma på att om ni handlar direkt på vår hemsida i MATONLINE är sista beställningsdag den 16/6 med leverans den 18/6.

BUTIKEN

Ni får gärna titta in i Östermalmshallen och lämna er beställning personligen samt få lite smakrika tips och råd. Ordinarie öppettider: Mån-Fre 09:30 – 19:00 och Lör 09:30 –17:00.

Öppettider midsommarveckan:

Måndag-torsdag: 09.30 – 19.00        Midsommarafton-Midsommardagen: Stängt

ANGÅENDE COVID-19

Under rådande omständigheter erbjuder vi kunder som vill hämta sin beställning utanför saluhallen att betala i förväg med Swish, så kommer vi ut med varorna till er. Det gäller för avhämtning vid entrén på Nybrogatan och efter överenskommelse om tid med Lisas butik. Lisa Elmqvist Swish: 123 501 64 07.

Önskar ni istället boka hemleverans av förbeställda varor, vänligen ring butiken på 08-553 404 03 för att se vilka alternativ som finns. Information om transport och leveranskostnader finns dessutom på hemsidan.

RESTAURANGEN

Varmt välkomna till Lisa Elmqvist restaurang där vi har över 150 sittplatser och gott om utrymme för att undvika trängsel. Titta förbi på en förmiddagskaffe, lunch eller tidig middag i en unik saluhallsmiljö. Bordsbokning

Familjen Elmqvist med personal vill återigen tacka alla kunder för ert stöd och glada tillrop. Vi önskar er alla en härlig midsommar - oavsett väder - med förhoppning om att få träffa både bekanta och nya ansikten i Östermalmshallen framöver!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.