Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Förbeställ påskens delikatesser från Lisas i Hallen!

Nyhet   •   Mar 15, 2021 08:00 CET

Våra butiker i Östermalmshallen börjar fylla diskarna med godsaker som förgyller buffén eller middagsbordet till påsk. Hos Lisa Elmqvist finner ni goda sillsorter, lax, skaldjur, löjrom, röror, pajer och en mängd tillbehör samt desserter. I vår systerbutik Husmans Deli har vi färska lammdetaljer som lammsadel, lammracks och dilammstek från utvalda gårdar samt gratänger, köttbullar, korv och Husmans egna såser.

BESTÄLLNING FÖR AVHÄMTNING I BUTIKEN

Varmt välkomna att förbeställa er mat inför påsk från Lisa Elmqvist och Husmans Deli, i en och samma bokning. Lämna in beställningen i god tid, senast tisdag 30 mars.

Vårt gemensamma formulär finns både i butiken och på lisaelmqvist.se. Ni kan lämna in er beställning till butiken, per telefon 08-553 404 03 och via mail till butiken@lisaelmqvist.se

För att beställa direkt på hemsidan - klicka HÄR.

HANDLA ONLINE MED HEMLEVERANS

För vissa kanske påsken innebär att ni lämnar stan, men ni vet väl att det går att fortsätta njuta av alla delikatesser från saluhallen. I Lisa Elmqvists och Husmans Delis onlinebutik kan ni boka leverans till såväl hemmet som till landstället eller varför inte ge bort en present och överraska någon som saknar saluhallen. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd samt till de flesta städerna i Sverige.

Det är extra många bokningar inför påsk. Därför vill vi göra er uppmärksamma på att om ni handlar direkt på vår hemsida är sista beställningsdag den 31/3 med leverans den 2/4.

Vill ni ta en titt i onlinebutiken redan nu, klicka HÄR! Vid köp över 1 000 kronor i onlinebutiken är det fri hemleverans innanför tullarna. För gratis frakt i övriga zoner anges minsta beloppsgränsen på hemsidan.

BUTIKEN

Ni får gärna titta in i Östermalmshallen och lämna er beställning personligen samt få smakrika tips och råd. 

Ordinarie öppettider: Mån-Fre 09:30 – 19:00 och Lör 09:30 –17:00.

Öppettider påskveckan: Måndag-torsdag: 09.30 – 19.00. Långfredag: 09.30 – 17.00. Påskafton: 09.30 – 17.00. Påskdagen-Annandag påsk: Stängt.

Den perfekta presenten till livsnjutaren i påsk!

Skäm bort din någon du tycker om med en matglad gåva från Östermalmshallen. Våra omtyckta presentkort gäller i butikerna på Lisa Elmqvist och Husmans Deli samt i Lisa Elmqvists restaurang. Presentkorten finns i olika valörer och går att köpa både i saluhallen och i onlinebutiken.

En annan härlig gåva är presentkorgarna med noga valt urval från vårt sortiment. Korgarna kan ni handla online i valörerna 1 000 kr, 2 000 kr och 3 000 kr. Andra belopp eller speciella önskemål, kontakta butiken så hjälper vår personal gärna till!

Lisa Elmqvist butik. Tel: 08-553 404 03. E-post: butiken@lisaelmqvist.se.

Köa på distans och minimera smittspridningen: Köa via mobilen till våra butiker! Lisa Elmqvist och Husmans Deli samarbetar med appen q-cloud som möjliggör att ni kan ställa er i kö redan innan ni kommer till saluhallen. Ni kan vänta på valfri plats, till och med utomhus om ni så önskar. Ni får en notis i mobilen när det är er tur. Ladda ner appen redan idag eller nästa gång ni besöker oss genom att hålla upp mobiltelefonen mot skärmen och QR-koden kan då läsas av. Ni behöver därmed inte röra vår display för kölapparna. Tveka inte att be personalen om hjälp vid första tillfället. Tack för att ni hjälper oss att minska smittspridningen och skapa en trygg miljö där vi kan fortsätta mötas.

AVSLUTNINGSVIS

Ett stort tack till alla kunder för ert fortsatta stöd och uppmuntrande ord under dessa utmanande tider. Familjen Elmqvist med personal önskar en fin påsk med förhoppning om att få möta både stamgäster och nya besökare i Östermalmshallen snart igen!

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN.