Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Få hem Lisas klassiker i sommar!

Nyhet   •   Jul 09, 2020 19:33 CEST

Låt oss leverera maten till den perfekta sommarmiddagen

Nu är det semestertider för många av oss och det kanske innebär att ni försvinner iväg från stan. Men ni vet väl att ni kan fortsätta njuta av alla delikatesser från saluhallen. I Lisa Elmqvists och Husmans Delis onlinebutik går det att boka leverans till såväl hemmet som till landstället eller varför inte ge bort en sommargåva och överraska någon du tycker om. Beställ online för leverans nästa dag eller ring oss så ser vi till att du får hem din beställning så snart som möjligt! Ni kan även köpa presentkort i olika valörer i onlinebutiken och skicka med en liten hälsning.

Vill ni ta en titt i onlinebutiken redan nu, klicka HÄR.

BUTIKEN: Välkomna in i saluhallen och få smakrika tips och råd från våra experter bakom disken. Ordinarie öppettider: Mån-Fre 09:30 – 19:00 och Lör 09:30 –17:00.

ANGÅENDE COVID-19

Under rådande omständigheter erbjuder vi kunder som vill hämta sin beställning utanför saluhallen att betala i förväg med Swish, så kommer vi ut med varorna till er. Om ni inte har Swish tar vi med kortterminalen och ni kan betala på plats. Det gäller för avhämtning vid entrén på Nybrogatan och efter överenskommelse om tid med Lisas butik. Lisa Elmqvist Swish: 123 501 64 07.

Önskar ni istället boka hemleverans av förbeställda varor, vänligen ring butiken på 08-553 404 03 eller maila till butiken@lisaelmqvist.se för att se vilka alternativ som finns. Information om transport och leveranskostnader finns dessutom på hemsidan.

RESTAURANGEN: I Lisa Elmqvists restaurang har vi över 150 sittplatser och bra med utrymme mellan borden så att våra gäster slipper trängas. Kom förbi på en förmiddagskaffe, lunch eller tidig middag i en unik saluhallsmiljö. Våra menyer hittar ni på hemsidan och boka bord kan ni göra här: Bordsbokning

Nu är det 4 månader sedan saluhallen återinvigdes. Det var en efterlängtad och uppskattad premiär efter en omfattande upprustning. Tack för all fantastisk respons och för ert stöd under denna tid. Vi kan inte nog poängtera hur mycket det betyder för oss!

Vi önskar er alla en skön sommar och ser nu fram emot ljusare tider!

SOMMARTIPS!

Allt fler har upptäckt att ”njuta av ett gott glas” måste inte betyda vin eller dryck med alkohol. Vi på Lisa Elmqvist vill slå ett extra slag för Oddbird, företaget bakom bl.a. storsäljaren Richard Juhlin Blanc de Blancs Non-Alcoholic Sparkling. Oddbird grundades 2013 av Moa Gürbüzer som efter många år som familjeterapeut sett konsekvenser av överdriven alkoholkonsumtion och ville göra skillnad. Idag är Oddbird en av föregångarna när det kommer till alkoholfria viner av hög kvalitet. Ni hittar deras drycker i Lisa Elmqvists restaurang och de går även att köpa på Systembolaget (klicka HÄR).

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN.

. . .

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.