Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

En godare påsk med Lisas i Hallen!

Nyhet   •   Apr 02, 2020 07:30 CEST

Våra diskar i Östermalmshallen är fyllda med godsaker som förgyller buffén eller middagsbordet till påsk. Vill ni förbeställa maten finner ni här nedan vår beställningslista med goda sillsorter, laxar, röror och skaldjur från Lisa Elmqvist. I Husmans Delis butik har vi även färska lammdetaljer som lammsadel, lammracks och dilammstek från utvalda gårdar samt en mängd tillbehör som går att beställa på en och samma bokning.

Lämna in beställningen i god tid, senast tisdag 7 april.

Ni kan skriva ut formuläret som en pdf och lämna in er beställning till butiken, per telefon 08-553 404 03 eller som e-postbilaga till butiken@lisaelmqvist.se. Det går även bra att fylla i formuläret på vår hemsida och skicka in er bokning för avhämtning. Klicka för att komma till påskbeställningen online HÄR.

ANGÅENDE COVID-19
Under rådande omständigheter erbjuder vi kunder som vill hämta sin beställning utanför saluhallen att betala i förväg med Swish, så kommer vi ut med varorna till er. Det gäller för avhämtning vid huvudentrén och efter överenskommelse om tid med Lisas butik. Lisa Elmqvist Swish: 123 501 64 07.

Önskar ni istället hemleverans av förbeställda varor till påsk, vänligen ring butiken på 08-553 404 03 för att se vilka alternativ som finns. Ni hittar även information om transport och leveranskostnader HÄR.

Det är många som bokar just inför påsk. Därför vill vi göra er uppmärksamma på att om ni handlar direkt på vår hemsida i MATONLINE är sista beställningsdag den 6/4 med leverans den 8/4.

BUTIKEN

Naturligtvis är ni välkomna in till våra butiker och ge oss din beställning personligen samt få lite smakrika tips och råd. Våra ordinarie öppettider: Mån-Fre 09:30 – 19:00 och Lör 09:30 –17:00.

ÖPPETTIDER PÅSKVECKAN

Skärtorsdag: 09.30 - 19.00
Långfredag: Stängt Påskafton: 09.30 - 17:00
Påskdagen & Annandag påsk: Stängt


RESTAURANGEN

Passa på och avnjut en god lunch eller tidig middag i vår restaurang där vi har över 100 sittplatser och gott om utrymme för att undvika trängsel. Bordsbokning

Familjen Elmqvist med personal vill speciellt tacka våra kunder för ert stöd just nu, det betyder mycket för oss. Vi önskar er alla en rogivande och fin påsk med förhoppning om att få träffa såväl bekanta som nya ansikten i Östermalmshallen framöver!

. . .

VECKANS TIPS!


För bra viner till maten rekommenderar vi Winefinder som erbjuder hemleverans av kvalitetsviner 2 gånger i veckan. Du kan blanda hur du vill i lådor om minst 6 flaskor eller prova en av deras färdigblandade temalådor. Varför inte testa Vinexperternas favoriter - viner som fått 93 poäng eller högre av världens ledande vinkritiker 1566 kronor för 6 flaskor. Läs mer HÄR.

...

Om ni vill komplettera med ett alkoholfritt alternativ vill vi tipsa om att köpa hem Richard Juhlin by Oddbird Blanc de Blancs Non-Alcoholic Sparkling Wine (ni finner det även i Lisa Elmqvists restaurang i Östermalms Saluhall).