Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Alla Hjärtans Dag-meny för avhämtning och presenttips

Nyhet   •   Jan 31, 2021 11:00 CET

Om två veckor är det Alla Hjärtans Dag. Denna dag är inte enbart till för kärlekspar, det kan likaväl vara ett fint tillfälle att visa uppskattning för en person som betyder extra mycket. En vän, en kär familjemedlem som du inte kunnat träffa på länge eller en kollega som du vill muntra upp. Vårt tips är att ge bort en god bit av saluhallen. Lisa Elmqvist har presentkort och presentkorgar i olika valörer som du kan köpa både i butiken och på hemsidan. Dessutom har vi färdiga 3-rättersmenyer för avhämtning. 

Lisas Alla Hjärtans Dag-meny och vintermeny

Unna er en god kväll hemma och beställ en färdig 3-rättersmeny från Lisa Elmqvist för avhämtning eller ge bort en helgkasse i vinter till någon som ni vet älskar och saknar saluhallen. Vill ni boka hemleverans av våra helgmenyer, ring butiken för mer information kring kostnader beroende på leveransadress. Tel. 08-553 404 03. 

Lisa Elmqvist Alla Hjärtans Dag-meny och vintermeny

Alla Hjärtans Dag-meny

Förälskade havskräftstjärtar

Pocherad piggvarsfilé med vermouthsås och chatkakrabbscannelloni på savoykål

Nougatmousse med granatäpple och rostade hasselnötter

PRIS: 650 kr per person

Beställning av Alla Hjärtans Dag-meny lämnas till Lisa Elmqvists butik senast onsdag 10/2.  

Avhämtning fredag 12/2 fram till kl.19 och lördag 13/2 till kl.17.


Lisas Vintermeny

Jordärtskockssoppa med rökt lax, pepparrot och gräslök

Skaldjursgratinerad bergtunga på champinjon- och purjolöksbädd med pommes duchesse

Saint Agur med apelsin- och cascabelchilimarmelad

PRIS: 475 kr per person

Beställning av Lisas vintermeny lämnas till butiken senast onsdagar före kl.15.

Avhämtning fredagar i Lisa Elmqvist butik.

Lisa Elmqvist butik: Tel: 08-553 404 03. E-post: butiken@lisaelmqvist.se.

Den perfekta presenten till livsnjutaren på Alla Hjärtans Dag!

Skäm bort din partner eller någon du tycker om med en matglad gåva från Östermalmshallen. Våra omtyckta presentkort gäller i butikerna på Lisa Elmqvist och Husmans Deli samt i Lisa Elmqvists restaurang. Presentkorten finns i olika valörer och går att köpa både i saluhallen och i onlinebutiken.

En annan härlig gåva är presentkorgarna med noga valt urval från vårt sortiment. Korgarna kan ni handla online i valörerna 1 000 kr, 2 000 kr och 3 000 kr. Andra belopp eller speciella önskemål, kontakta butiken så hjälper vår personal gärna till!

Fri frakt vid köp över 1 000 kr innanför tullarna i Mat Online

Om ni inte har vägarna förbi Östermalmshallen får ni gärna besöka vår onlinebutik där ni kan boka leverans till hemmet, landstället, kontoret eller till en person ni vill överraska. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd och flertalet städer i Sverige. Mer information hittar ni på vår hemsida; lisaelmqvist.se.

Psssst. Ni har väl inte missat att när ni handlar online bjuder vi på frakten vid köp över 1 000 kr innanför tullarna. Vill ni ta en titt i onlinebutiken redan nu, klicka HÄR.

Personliga visningar i Östermalms Saluhall

Boka en guidad tur i anrika Östermalms Saluhall där ni kan lära er mer om hallens historia. Skicka ett mail till oss så skräddarsyr vi en aktivitet till er med saluhallens guide. Under visningen kan vi ordna små smakprover från olika butiker eller varför inte avsluta visningen med en god middag i Lisa Elmqvists populära och mysiga restaurang.

För tillfället tar vi emot mindre sällskap på fyra personer per visning på grund av rådande omständigheter. När restriktionerna släpper kan vi genomföra motsvarande upplägg för större grupper igen, såväl privata sällskap som företagsbokningar. Förfrågningar om visningar och event i saluhallen: lina@ostermalmshallen.se.

. . . 

ÖPPETTIDER

Butiken: Välkomna in i saluhallen och få smakrika tips och råd från våra experter bakom disken.

ÖPPETTIDER BUTIK: Mån-Fre 09:30 – 19:00 och Lör 09:30 –17:00.

Restaurangen: I Lisa Elmqvist restaurang och bar erbjuder vi för närvarande över 100 sittplatser (totalt 150 sittplatser) och gott om utrymme för att undvika trängsel samt nyinsatta plexiglas för ökad säkerhet. Titta förbi på en förmiddagskaffe, lunch eller tidig middag i en unik saluhallsmiljö. Bordsbokning

ÖPPETTIDER RESTAURANG: Mån-Tor 11.00-19.00 Fre 11.00-20.30 Lör 11.00-17.00.

. . .

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN.