Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Äntligen kvällsöppet i Lisa Elmqvists restaurang!

Nyhet   •   Sep 27, 2020 10:30 CEST

Nu är det äntligen dags att öppna upp för middag hos oss på Lisa Elmqvist igen! Flera av våra kunder har längtat tillbaka till saluhallen och framför allt att kunna stanna kvar längre i vår mysiga restaurang och bar. Från onsdag 30 september har vi återigen öppet kvällstid, se tiderna nedan. Boka ditt bord HÄR alt. ring oss på 08-553 404 10. Är ni intresserade av ett specialarrangemang i Östermalmshallen, personlig visning med smakprover eller har andra önskemål så tveka inte att höra av er till oss. 

LISA ELMQVIST RESTAURANG 

Mån – Tis 11:00-19:00. Ons – Fre 11:00-22:00. Lör 11:00-18:00. Sön: stängt.

Varmköket stänger Mån – Tis kl. 18:00. Ons – Fre kl. 21:00 och på lördagar kl. 17:00.

Varmt välkomna till Lisa Elmqvist restaurang och bar med drygt 150 sittplatser och gott om utrymme. Vi ser fram emot att träffa er!

Till hösten välkomnar vi ett par nykomlingar på menyn, bland annat en vegetarisk rätt; Grönsaksrisotto med svamp och blandade primörer (på bilden ovan till höger). Fler goda tips är Skaldjursrisotto med pilgrimsmusslor, blåmusslor, scampi, saffran, tomat och parmesanost och Ångad torsk med friterat ägg, räkor, pepparrot, gräslökskräm och beurre noisette (på bilden högst upp i nyhetsbrevet). Givetvis har vi kvar klassiker som exempelvis Moules Frites. Våra MENYER finner ni på hemsidan som vanligt. 

ONLINEBUTIKEN

Har ni inte möjlighet att besöka oss just nu kan ni ändå njuta av alla delikatesser från saluhallen. I Lisa Elmqvists och Husmans Delis onlinebutik går det att boka leverans till såväl hemmet som till landstället eller varför inte ge bort en gåva och överraska någon du tycker om. Beställ online för leverans nästa dag eller ring oss i butiken på 08-553 404 03 så ser vi till att du får hem din beställning så snart som möjligt! Ni kan även köpa presentkort i olika valörer i onlinebutiken och skicka med en liten hälsning. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd samt till de flesta städerna i Sverige. 

I Mat Online erbjuder vi fri frakt vid köp över 1 000 kr för leverans innanför tullarna. Övriga priser och leveransmöjligheter kan ni läsa mer om på lisaelmqvist.se.  

Vill ni ta en titt i vår onlinebutik redan nu, klicka HÄR.

TILL SIST

En vänskaplig påminnelse om det nya numret av Östermalms Saluhall Magasin med filmaktuella Alexander Karim, 80-årsjubilerande Lasse Åberg, Joe Labero och flera härliga stammisar. Dessutom bjuder magasinet på matinspiration, recept och bilder från återinvigningen av Östermalmshallen. Missa inte specialerbjudandet med 10% rabatt i Lisa Elmqvists onlinebutik till magasinets läsare. Ni hittar erbjudandet i senaste numret! Hämta ditt exemplar hos oss i hallen eller läs mer på ostermalmshallen.se hur du kan beställa magasinet hem.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN.