Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

Återinvigningen och tips på hur ni kan få hem en god bit av Östermalmshallen

Nyhet   •   Apr 15, 2020 18:47 CEST

Ulf Elmquist, ordförande för företagarföreningen vid Östermalms Saluhall och Dennis Wedin, bostads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad

Familjen Elmqvist med personal vill tacka för den fantastiska och efterlängtade invigningen av Hallen som gick av stapeln 5 mars 2020! Vi ser fram emot att få uppleva en levande saluhall tillsammans med våra kunder snart igen! Här nedan kan ni se en film från premiärdagen och kvällen. 

Under tiden är det öppet i Östermalmshallen som vanligt och ni är varmt välkomna in. Det går även bra att köpa med takeaway från Lisa Elmqvists och Husmans Delis butiker, ringa och hämta upp er beställning utanför saluhallen eller handla online på lisaelmqvist.se. Vi erbjuder fri hemleverans innanför tullarna vid köp över 1 000 kr i onlinebutiken. Varför inte ge bort ett presentkort på Lisa Elmqvist och glädja någon lite extra just nu? För att komma till vår onlinebutik klicka HÄR

Ni når oss i Lisa Elmqvists butik på 08-553 404 00 alt. e-post till butiken@lisaelmqvist.se.

RESTAURANGEN

Restaurangen är öppen, men p.g.a. rådande omständigheter stänger vi tidigare på kvällen. Tillfälliga öppettider: Mån-fre 11–19 och Lör 11–17.

Passa på och avnjut en god lunch eller tidig middag i vår bar eller restaurang med över 100 sittplatser och gott om utrymme där vi tillämpar vartannat bord-principen. Lisa Elmqvist restaurang, tel: 08-553 404 10 alt. restaurangen@lisaelmqvist.se. Bordsbokning

Vi är så glada för det stöd vi fått hittills från besökare och stamgäster! Det är tack vare er som vi håller energin uppe och jobbar framåt mot ljusare tider.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN.

. . .

ANGÅENDE COVID-19
Under rådande omständigheter erbjuder vi kunder som vill hämta sin beställning utanför saluhallen att betala i förväg med Swish, så kommer vi ut med varorna till er. Det gäller för avhämtning vid huvudentrén och efter överenskommelse om tid med Lisas butik. 

Lisa Elmqvist Swish 123 501 64 07.

Önskar ni istället hemleverans, vänligen ring butiken för att se vilka alternativ som finns. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd, flertalet städer i Sverige och Europa. Ni hittar även information om transport och leveranskostnader på vår hemsida. www.lisaelmqvist.se.