Följ Lisa Elmqvist och Husmans Deli - en del av Lisagruppen

20% på take away från Lisa Elmqvists restaurang!

Nyhet   •   Maj 05, 2020 18:54 CEST

Om ni inte har möjlighet att äta hos Lisas i Östermalmshallen kan ni gärna njuta av godsakerna hemma istället! Missa inte vår kampanj där vi just nu erbjuder 20% på take away från Lisa Elmqvists restaurang.

Kom in och beställ, eller ring till restaurangen på tel: 08-553 404 10 alt. maila till restaurangen@lisaelmqvist.se. Önskar ni hemleverans hjälper vår personal er med vilka alternativ som finns, beroende på var ni bor.

Foto: Magnus Elgquist och Lasse Olsson

RESTAURANG

Restaurangen är öppen, men p.g.a. rådande omständigheter stänger vi tidigare på kvällen. Tillfälliga öppettider: Mån-fre 11–19 och Lör 11–17.

Här kan ni avnjuta en god lunch eller tidig middag i vår bar eller restaurang med över 100 sittplatser och gott om utrymme. Vi tillämpar vartannat bord-principen. Bordsbokning

BUTIK

Ni är förstås varmt välkomna till saluhallen där ni finner delikatesser och take away i Lisa Elmqvists och Husmans Delis butiker. Föredrar ni att handla hemifrån besök gärna vår onlinebutik på lisaelmqvist.se. Varför inte ge bort ett presentkort på Lisa Elmqvist och glädja någon lite extra! Vill ni titta in i onlinebutiken, klicka HÄR.

ANGÅENDE COVID-19
Under rådande omständigheter erbjuder vi kunder som vill hämta sin beställning utanför saluhallen att betala i förväg med Swish, så kommer vi ut med varorna till er. Det gäller för avhämtning vid huvudentrén och efter överenskommelse om tid med Lisas butik.

Lisa Elmqvist Swish 123 501 64 07.

Önskar ni istället hemleverans, vänligen ring butiken för att se vilka alternativ som finns. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd, flertalet städer i Sverige och Europa. Ni hittar även information om transport och leveranskostnader på vår hemsida. www.lisaelmqvist.se.

Lisa Elmqvists butik. Tel 08-553 404 00. E-post butiken@lisaelmqvist.se.

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR SNABBARE UPPDATERINGAR, INSPIRATION OCH ERBJUDANDEN.

. . .

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.